Dé schakel tussen onafhankelijke experts en relevante opdrachtgevers

Dé schakel tussen onafhankelijke experts en relevante opdrachtgevers

Het Expertise Register is de schakel tussen experts en opdrachtgevers. Schrijf u in en kom in contact met honderden opdrachtgevers in de wereld van bouw, onroerend goed, schade en verzekeringen. Partners zoals Nederlands Register bouwkundig Inspecteurs (NRBI), Loyal Experts.com, DAS rechtsbijstand, Inspectie Managment Nederland (i-nl.nl) gebruiken het Expertiseregister om gevalideerde experts en opdrachtgevers bij elkaar te brengen, pragmatisch en transparant, voor elk expertise vraagstuk opnieuw. Goed om te weten: inschrijven is kosteloos als expert.  Het enige dat Expertiseregister van u vraagt is aantoonbaar te maken dat u de expertise beheerst en kunt gegaranderen dat expertise aanvragen vlekkeloss worden uitgevoerd binnen gestelde expertise kaders.

ONTVANG OPDRACHTEN VAN O.A.

Het Expertise Register ervaren wij als zeer betrouwbaar. Onze juristen en advocaten zijn zeer te spreken over het proces, communiceren, snelheid en ondersteuning bij het vinden van Erkende Experts.

DeHypotheekadviseur.nl en onze Hypotheekadviseurs maken veel gebruik van het Expertise Register. Het landelijk en regionaal kunnen vinden van erkende experts versterkt onze visie van totale dienstverlening.

Expertise regisseurs van LoyalExperts.com werken veel met de aangesloten experts. Door het grote aanbod van experts kunnen wij onze opdrachtgevers altijd bedienen.

VBO Makelaars & Taxateurs zijn ingeschreven in het Expertise Register. Onze experts worden bij meerdere opdrachtgevers ingezet en ervaren het als zeer positief dat hun expertise wordt gewaardeerd.

i-nl en het Expertise Register is een betrouwbare partner bij het vinden van de juiste expert. Door het proces en de experts kunnen wij kwaliteit regionaal en landelijk leveren.

Meld je gratis aan

1. Meld je gratis aan

Wij nemen contact op

2. Wij nemen contact op

Kom in een groot netwerk

3. Kom in een groot netwerk

Ontvang opdrachten

4. Ontvang opdrachten

Zij gingen u voor

Als zelfstandig expert is het expertise register voor mij een uitkomst. Het expertise register geeft mij de vrijheid om mijn expertises in te kunnen zetten op diverse stromingen. Sinds mijn aansluiting verkrijg ik opdrachten van verzekeringsmaatschappijen, Hypotheekadviseurs en consumenten.

Meerdere opdrachtgevers maken gebruik van onze expertise via het expertise register en aangesloten partners die gebruik maken van het register.

Onze advocaten en juristen worden wij ingezet via het expertise register voor juridische dienstverlening bij verschillende opdrachtgevers. Door de verschillende expertise diensten is het een goede aanvulling in onze bedrijfsvoering.

Wij zijn inmiddels actief in de volgende branches

Staat uw expertise branche er niet bij? Wij zoeken altijd experts in een nichemarkt meld u aan.

23

Actieve opdrachtgevers

221

Gevalideerde experts

120+

Nieuwe opdrachten per week

  • Het netwerk dat werkt
  • Expertise Regisseurs
  • Track-and-Trace
  • Ondersteuning
  • Expert zoek Expert
  • Eenvoudige facturatie
  • LEX-Tool = Knowledge-Process-Outsourcing