Experts gezocht

Experts gezocht

Het expertise register is een gesloten register waar partners en opdrachtgevers zelfstandige experts zoeken voor (intrim) opdrachten via de expertise zoekmachine.
Wilt u ook opgenomen worden als register expert van het expertise register? Hieronder treft u een overzicht aan van experts die partners en opdrachtgevers dagelijks zoeken. Staat uw expertise er niet bij? Meldt u gratis aan als expert in het expertise register. Een expertise regisseur screent uw aanvraag, uw expertise en neemt indien nodig contact met u op.

NRBI bouwkundig inspecteur

Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI) zoeken zelfstandig bouwkundig inspecteurs die zich willen onderscheiden in de markt. Wil je als zelfstandig bouwkundig inspecteur de titel Register Bouwkundig inspecteur voeren, je onderscheiden en je netwerk vergroten meldt je dan aan als bouwkundig inspecteur.

Meer informatie

Taxateur voor verzekeringen

Een huis, een bedrijfspand, de uitrusting van een bedrijf: het zijn grote bezittingen van mensen die ze graag willen beschermen. Onder andere met een verzekering. Goed verzekeren begint met een nauwkeurige taxatie door onafhankelijk zelfstandig taxatie expert. Verzekeraars, volmachtkontoren en andere opdrachtgevers willen steeds meer zekerheden en willen weten of ze

  1. Nooit onder- of oververzekerd zijn
  2. Duidelijkheid over het uit te keren bedrag
  3. Zekerheid dat de premie reëel is

Het Expertise register werkt aan een groot landelijke netwerk van taxateurs en inspecteurs. Bent u een taxateur die een  een taxatierapport conform Artikel 7:960 BW kan uitvoeren en aanleveren meldt u dan aan op het expertise register. Zo verkrijgen opdrachtgevers die gebruik maken van het expertise register de zekerheid dat het verzekerde bedrag op hun polis daadwerkelijk goede bescherming biedt.

Meer informatie

Inspectie Managment Nederland

Inspectie Managment Nederland (i-nl.nl) is het grootste afhandelings & validatie organisatie die bouwkundig experts zoekt voor vastgoed inspecties regionaal of landelijk. Bent u een allround bouwkundig inspecteur?

Register Bouwkundig Inspecteur

Stichting Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs NRBI zoeken zelfstandig bouwkundig inspecteurs die zich willen onderscheiden in de markt. Wil je als zelfstandig bouwkundig inspecteur de titel Register Bouwkundig inspecteur voeren, je onderscheiden en je netwerk meerwaarde bieden? meldt je dan aan als bouwkundig inspecteur.

Meer informatie

Bouwinspecteur

Ben jij de bouwinspecteur die wij zoeken?
Het Expertise register is op zoek naar een ervaren zelfstandige bouwinspecteur die in aanmerking wil komen voor bouwinspectie opdrachten voor diverse opdrachtgevers regionaal of landelijk. Door u aan te melden bij het Expertise Register wordt u vindbaar voor relevante opdrachtgevers.

Meer informatie

Expert CAR/AVB

Bij complexe schades is het beschermen en behouden van waarde een expertise op zich. Hagelschades, omgevallen hijskraan, onderzoek naar schade aan gewassen: uitzonderlijke situaties vragen om specialistische kennis en vaardigheden.

Wegens verdere uitbreiding van onze Expertise Register zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig Experts CAR/AVB

Meer informatie

Schade expert

Onze partners en opdrachtgevers die gebruik maken van het expertise register zoeken een zelfstandig ervaren bouwkundige schade-expert. Wil je je vinbaarheid vergroten en meer relevante (intrim) opdrachten ontvangen en heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je in het bezit van een rijbewijs en eigenvervoer meld je dan aan. Als schade-expert onderzoek je aard en omvang van schade aan (vastgoed) objecten. Je bent in staat verbanden te leggen tussen de oorzaak van de geconstateerde schade.

Inschrijving bij het NIVRE als register-expert is een pre maar niet noodzakelijk als schade-expert.

Meer informatie

Contra expert

Onze partners en opdrachtgevers die gebruik maken van het expertise register zoeken een zelfstandig ervaren contra-experts. Wil je je vinbaarheid vergroten en meer relevante (intrim) opdrachten ontvangen en heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je in het bezit van een rijbewijs en eigenvervoer meld je dan aan. Als contra expert onderzoek je aard en omvang van de schade. Ben je als zelfstandig contra expert in staat verbanden te leggen tussen de oorzaak en gevolg van de geconstateerde schade meld je dan gratis aan op het Expertise Register als contra expert.

Inschrijving bij het NIVRE als register-expert is een pre maar niet noodzakelijk als ervaren contra expert.

Meer informatie

Vooropname-expert

Onze partners en opdrachtgevers die gebruik maken van het expertise register zoeken een zelfstandig ervaren vooropname-expert . Wil je je vinbaarheid vergroten en meer relevante (intrim) opdrachten ontvangen en heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je in het bezit van een rijbewijs en eigenvervoer meld je dan gratis aan als vooropname-expert.

Als vooropname-expert leg je de bouwkundige staat van een object vast. Het uitvoeren van een bouwkundige opname is een onderdeel van de risicobeheersing van (bouw) en vastgoed projecten.

Inschrijving bij het NIVRE als register-expert is een pre maar niet noodzakelijk als ervaren vooropname-Expert.

Meer informatie

NIVRE expert

Onze partners en opdrachtgevers die gebruik maken van het expertise register zoeken een zelfstandig ervaren NIVRE experts . Wil je je onderscheiden en je vinbaarheid vergroten en meer relevante (intrim) opdrachten ontvangen?  Heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je een zelfstandig NIVRE Exper  meld je dan gratis aan als NIVRE expert.

Als zelfstandig NIVRE expert binnen een bepaalde branche in het expertise register wordt je vindbaarheid vergroot en ingezet op expertise niveau.


Inschrijving bij het NIVRE als register-expert is een vereiste.

Meer informatie

Landmeter

Onze partners en opdrachtgevers die gebruik maken van het expertise register zoeken zelfstandige en ervaren landmeters voor het opzetten en uitvoeren van allerhande deformatiemetingen. De werkzaamheden zijn regionaal en landelijk. Naast deformatiemetingen zijn onder andere geluidsmetingen en trillingsmetingen activiteiten die tot het takenpakket behoren. Het verwerken van de ruwe meetdata en het maken van rapporten zijn activiteiten die het werk interessant, verantwoordelijk en aantrekkelijk maken.

Wil je je onderscheiden en je vinbaarheid vergroten en meer relevante (intrim) opdrachten ontvangen als landmeter?  Heb je goede communicatieve vaardigheden en ben een zelfstandig landmeter en in het bezit van een rijbewijs en eigenvervoer meld je dan gratis aan als landmeter.

Meer informatie

Agrarisch Expert

Onze partners en opdrachtgevers die gebruik maken van het expertise register zoeken zelfstandige en ervaren Agrarische experts voor die volledig gespecialiseerd zijn in schade-expertise en risico-management van levende have en gewassen.

De werkzaamheden van agrarische expertises worden regionaal en landelijk gezocht. Werkt u zelfstandig onafhankelijk en ongebonden  en kunt u zelfstandig agrarische claims onderzoeken, beoordelen en de omvang van de schade vast stellen dan bent u de agrarische expert die opdrachtgevers zoeken.

Wil je je onderscheiden en je vinbaarheid vergroten en meer relevante (intrim) opdrachten ontvangen als Agrarisch expert?  Heb je goede communicatieve vaardigheden en ben u een zelfstandig agrarisch expert meld je dan gratis aan als agrarisch schade expert op het grootste Expertise Register van Nederland.

Aanmelden klik hier

Meer informatie

Herstel Experts

Herstel experts

Het Expertise Register staat voor optimale vindbaarheid en kwaliteit van een extern herstelnetwerk voor opdrachtgevers die gebruik maken van het Expertise Register en de expertise zoekmachine. Ook als het gaat om herstel expertise, onderhoud en preventieoplossingen.

Het Expertise Register is de schakel tussen relevante opdrachtgevers die  van expertise tot schades herstellen bij mensen thuis in opdracht van verzekeraars, volmacht kantoren, woningcorporaties en verenigingen van eigenaren. 

  • Opdrachten in de directe omgeving van de lextool account.
  • Opdracht opgeleverd? Betaling binnen 30 dagen na gereed melding.
  • Aansluiten bij het herstelnetwerk ven het Expertise Register is zonder kosten

Dat doen we vanuit de gedachte dat het Expertise Register partners ondersteund van expertise tot herstel. Daar hebben we een diversiteit van experts herstellers en onderhoudsspecialisten voor nodig die echt meerwaarde willen leveren én garant staan voor een ‘herstel service’.

Van schade expertise tot schade herstel

Het Expertise Register  in combinatie met de expertise zoekmachine maakt het voor iedereen graag zo gemakkelijk mogelijk. Een (herstel) expertise regisseur helpt mensen binnen 24 uur aan een oplossing voor bijvoorbeeld hun schade door een extern schade herstel expert.

Maar als hersteller in het Expertise Register profiteer je van onze geavanceerde aanpak. Via een persoonlijke expertise (lex) account omgeving geef je aan wat je expertise is, wanneer je beschikbaar bent voor herstel opdrachten. Hebben we een herstel expertise opdracht voor je, dan krijg je hier automatisch bericht van. Vervolgens kun je van de opname op locatie een onderbouwde offerte uploaden en de calculatie van de herstel werkzaamheden doorgeven. Deze calculatie wordt automatisch aangeboden aan de aanvrager die u de herstel opdracht geeft. Na oplevering van het het herstel omgezet naar een factuur die we gegarandeerd binnen 30 dagen betalen na oplevering. Kortom, aanmelden bij het Expertise Register levert je niet alleen werk op, maar neemt je een groot deel van de administratie uit handen en zorgt voor snelle afhandeling van opdracht tot facturatie.!

Sluit je aan!

Hoogwaardige kwaliteit leveren, betrokkenheid kunnen tonen bij gedupeerden en begrijpen wat ‘service is. Dat is wat we vragen van de herstel expert en onderhoudsspecialisten het expertise Register. Herken jij jezelf als de herstel expert en wil jij ook het gemak ervaren van de inschrijving in het grootste Expertise Register van Nederland?  Meldt je dan gratis aan onder de branche Herstel experts en wordt vindbaar.

Bouwkundig adviseurs

Expertise Register zoekt allround zelfstandig bouwkundig adviseurs voor heel Nederland

Als zelfstandig bouwkundig adviseur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van keuringen in opdracht van partners die gebruik maken van het Expertise Register. Deze bouwkundige inspecties zullen variëren van bouwtechnische keuringen en opleveringskeuringen tot het opstellen van meerjarenplanningen. Je voert bouwkundige inspecties uit voor de consument, Hypotheekadviseur, Aankoop Makelaar, verkoopMakelaar en vele andere opdrachtgevers zowel in de nieuwbouw als in de bestaande bouw.

De bouwkundig adviseur?

Een bouwkundig adviseur die vanuit passie, onafhankelijkheid en deskundigheid onze partners voorziet van een kwalitatief hoogstaand bouwkundige inspectie. Een klantgerichte, enthousiaste en accurate bouwkundig inspecteur die als ambassadeur optreedt voor verschillende partners die gebruik maken van het Expertise Register.

Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau verkregen op basis van een gedegen bouwkundige opleiding, aangevuld met relevante werkervaring in de bouw en het inspecteren van vastgoed objecten. Vanzelfsprekend heb je uitstekende kennis van het bouwbesluit en gerelateerde bouwregelgeving.

Wat bieden onze partners u?

  • Een uitdagende functie in een inspirerende en dynamische omgeving, waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein.

  • Een aantrekkelijke interne opleiding.

  • Een prima bemiddelingsservice tegen goede condities.

  • Een bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Als zelfstandig bouwkundig inspecteur kunt u uw beschikbaarheid dagelijk en wekelijks aanpassen waarbij je op freelance basis wisselend wordt ingedeeld op basis van het aantal bouwkundige inspectie aanvragen. Binnen uw opgegeven werkgebied vanaf je woonplaats ontvang je bouwkundige inspectie opdrachten die u zelfstandig inpland en uitvoerd.

Interesse?

Wil je als zelfstandig bouwkundig adviseur opdrachten ontvangen meldt u dan aan op het expertise register als bouwkundig adviseur. 

Meer informatie

Asbestdeskundige

Als zelfstandig asbestdeskundige ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van asbestinventarisaties in opdracht van partners die gebruik maken van het Expertise Register. Deze asbestinvertarisaties zullen variëren van bestaande woningen voor de consument, Hypotheekadviseur, Aankoop Makelaar, verkoopmakelaar en vele andere opdrachtgevers.

De asbestdekundige?

Een asbestdeskundige die vanuit passie, onafhankelijkheid en deskundigheid onze partners voorziet van een kwalitatief hoogstaand asbestinventarisatie. Een klantgerichte, enthousiaste en accurate asbestdeskundig expert die als ambassadeur optreedt voor verschillende partners die gebruik maken van het Expertise Register.

Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau verkregen op basis van een gedegen asbest opleiding, aangevuld met relevante werkervaring in de asbest branche en het inspecteren van vastgoed objecten op asbest. Vanzelfsprekend heb je uitstekende kennis van SC540, de arbeidsomstandigheden wetgeving, de gedragscode (§ 7.6.5 van de SC540), de werkwijze in het kader van een inventarisatie en rapportage van een object.

Als zelfstandig asbest invertariseerder kunt u uw beschikbaarheid dagelijk en wekelijks aanpassen waarbij je op freelance basis wisselend wordt ingedeeld op basis van het aantal asbest invertarisatie aanvragen. Binnen uw opgegeven werkgebied vanaf je woonplaats ontvang je asbest invertarisatie opdrachten die u zelfstandig inpland en uitvoerd.

Interesse?

Wil je als zelfstandig astbestdeskundige opdrachten ontvangen meldt u dan aan op het expertise register als asbestdeskundige

Meer informatie

Asbest inspecteur

Als zelfstandig asbest inspecteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van asbestinventarisaties in opdracht van partners die gebruik maken van het Expertise Register. Deze asbestinvertarisaties zullen variëren van bestaande woningen voor de consument, Hypotheekadviseur, vverzekeraars, Aankoop Makelaar, verkoopmakelaar en vele andere opdrachtgevers.

De asbest inspecteur?

Een asbest inspecteur die vanuit passie, onafhankelijkheid en deskundigheid onze partners voorziet van een kwalitatief hoogstaand asbestinventarisatie. Een klantgerichte, enthousiaste en accurate asbest inspecteur die als ambassadeur optreedt voor verschillende partners die gebruik maken van het Expertise Register.

Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau verkregen op basis van een gedegen asbest opleiding, aangevuld met relevante werkervaring in de asbest branche en het inspecteren van vastgoed objecten op asbest. Vanzelfsprekend heb je uitstekende kennis van SC540, de arbeidsomstandigheden wetgeving, de gedragscode (§ 7.6.5 van de SC540), de werkwijze in het kader van een inventarisatie en rapportage van een (vastgoed) object.

Als zelfstandig asbest inspecteur kunt u uw beschikbaarheid dagelijk en wekelijks aanpassen waarbij je op freelance basis wisselend wordt ingedeeld op basis van het aantal asbest inspectie aanvragen. Binnen uw opgegeven werkgebied vanaf je woonplaats ontvang je asbest inspectie opdrachten die u zelfstandig in kunt plannen en uitvoeren.

Interesse?

Wil je als zelfstandig astbest deskundige opdrachten ontvangen meldt u dan aan op het expertise register als asbest inspecteur.

Meer informatie

Sneller en doelgericht expertise vinden?

Demo aanvragen