Hoe werkt het Register?

Het Expertise Register is een databank, gevuld met gegevens van de meest uiteenlopende experts, ieder met zijn of haar eigen specialiteit(en). Het Expertise Register is gekoppeld aan de lex-tool, een online zoekmachine dat  gebruikt wordt door verschillende partners wanneer zij vraag naar en aanbod van experts aan elkaar koppelen.

Vanuit het Expertise Register en de combinatie met deze tool krijgt de opdrachtgever, welke op zoek is naar expertise, op een transparante manier een aantal experts gepresenteerd passende bij zijn vraagstuk. Op deze manier kan hij een overwogen keuze maken welke expert het beste past bij de expertise case en de opdracht verstrekken.

Let wel: het Expertise Register is niet openbaar. Bij iedere expertise casus zal een een nieuwe selectie van experts gemaakt worden. Altijd op basis van de specifieke eigenschappen van de casus en de expertises van de expert. Alvorens de experts te presenteren aan de opdrachtgever, zijn kosten, beschikbaarheid en bereidheid geverifieerd. op het moment dat een opdrachtgever vervolgens voor een bepaalde expert kiest, is de expert verplicht om de opdracht onder deze voorwaarden uit te voeren.                              

                                              

        

Sneller en doelgericht expertise vinden?

Demo aanvragen