Hèt Expertise Register

In de wereld van Bouw, onroerend goed, schade en verzekeringen vormt het Expertiseregister dé schakel tussen experts met kennis en partijen op zoek naar expertise.

Het Expertiseregister is een plek waar u als Expert zich kan inschrijven en daarmee in beeld kan zijn voor een breed scala aan mogelijke opdrachtgevers, zoals verzekeraars of partijen die eenvoudigweg behoefte hebben aan een vakkundige expertise.

Het maakt hierbij niet uit welke expertise u bezit. Op diverse vakgebieden, zoals bijvoorbeeld gebrekenonderzoek, specialistisch onderzoek, geschilrapportages of bouwkundige keuringen zijn partijen op zoek naar experts. Experts die pragmatisch kunnen werken, oorzaak en gevolg goed begrijpen en het juiste gevoel hebben bij het vervullen van een rol als onafhankelijk expert.

Het Expertiseregister is zo'n plek waar kennis en kunde samen komen. Dit betekent uiteraard wel dat een expert, aangesloten bij het register, aantoonbaar ervaring zal moeten hebben bij de daadwerkelijke uitvoering van zijn expertises. Het is van belang dat expertises transparant en integer worden verricht. Van iedere aangesloten expert wordt verwacht dat hij of zij zich conformeert aan de gedragscode (EXPERTEA link gedragscode) van het expertise register.

Een expert, aangesloten bij het Expertiseregister, onderscheidt zich de markt en is aantoonbaar gekwalificeerd.

Concreet betekent het Expertiseregister:

  • Onderscheiden in de markt door een registratie als erkend expert
  • Kennis en kunde tonen
  • Zichtbaarheid als expert voor diverse opdrachtgevers
  • Opdrachtgevers krijgen kwaliteit in expertises
  • Uitvoering van expertise volgens gedragscode
  • Aangesloten zijn bij een groot netwerk van experts

                                              

Sneller en doelgericht expertise vinden?

Demo aanvragen